Bejelentés


Jaszlice Családsegítő Közhasznú Alapítvány

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
ÜDVÖZLÜNK A HONLAPUNKON

Az Alapítvány neve: "JASZLICE" Családsegítő Közhasznú Alapítvány 2008.11.28-án elfogadva és bejegyezve.

Az Alapítvány céljai: - Szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása - Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés - Családi Napközik létrehozása, működtetése - A magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekkel, valamint a határon túli magyarsággal kapcsolatos tevékenység Az Alapítvány közhasznú tevékenységei: - Szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása - Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés

Az alapító okiratot 2014-ben módosítottuk, melyet a Szekszárd Törvényszék elfogadta és 2014. okt. 29-én be is jegyezte Pk.60.084/2008/10 Az alapítvány közhasznú tevékenységei közül kiemelnénk a családsegítést ezen belül a családok jólétének erősítését közfeladatokhoz, munkavállalás és családi élet összeegyeztetésének elősegítése. Az alapítvány 2010.01.01-től családi napközi fenntartója lett, mely Szekszárdon a Kecskés F. utca 9-ben kezdett működni. A családi napközi neve MUSTÁRMAG. A családi napközi sikeresen működött ezen a helyen. 2013-ra már olyan túl jelentkezés volt, hogy az alapítványnak új helyet kellett keresnie. Az új helyre 2013. 09. 01-én költözött a napközi, melynek címe Szekszárd óvoda u 5.

A napközi továbbra is sikeresen működött és olyan érdeklődés mutatkozott iránta, hogy az ALAPÍTVÁNYNAK 2014-ben új csoportot kellett indítania, melynek neve MUSTÁRMAG II. lett.

Az ALAPÍTVÁNY minden évben megpályázza és megpályázta a működési(ESZA majd NEA) pályázatokat, melyen mindig szép pénzeket kapott. A összeget az ALAPÍTVÁNY a napközi , majd a napközik fenntartására költötte. Az ALAPÍTVÁNYNAK legnagyobb költséget a bérek kifizetése jelentette és jelenti, ezért a működésre kapott pénzt a bérek kifizetésére használta fel.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!